MANİSA / TURGUTLU - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Yedieylül Mah. Şehit Er Sezai Zorlubaş Cad. No.1 Turgutlu MANİSA
Vizyon
Çağdaş görüşleri ışığında evrensel çözümler üretebilen; ülkesine yararlı, özgüveni tam, toplum bilinci gelişmiş insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.
Başarılar
2008/2009 ÖĞRETİM YILI YILDIZ KIZLAR FUTBOL İL BİRİNCİLİĞİ 2009/2010 ÖĞRETİM YILI YILDIZ KIZLAR TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ 2011 YILDIZ KIZLAR FUTBOL TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ
Öğretim Şekli :Öğleci
13.30-18.20
MERKEZ
İl Merkezine 29 km, İlçe Merkezinde.