MANİSA / TURGUTLU - Atatürk İlkokulu

Şbt

Dilimizin zenginlikleri kapsamında anasınıfı A şubesinde öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını kültür taşıyıcısı olan sözcük lerimizle buluşmasını buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayarak velilerimizle masal saati yapıldı.

Şbt

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN KÜLTÜRÜMÜZÜN ÖĞELERİ KONUSU KAPSAMINDA TURGUTLU KENT MÜZESİ GEZİSİ

Şbt

3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN KÜLTÜREL MİRAS KONUSU KAPSAMINDA TURGUTLU KENT MÜZESİ GEZİSİ.

ATAMIZI SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

Kas

Okulumuz 2D sınıfı öğretmeni Ahmet ADIYAMAN okulumuz da müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır kendisine hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Kas

KIZILAY HAFTASI (ANASINIFI A ŞUBESİ ÖĞRETMENİ ÖZLEM TUNA VE ÖĞRENCİLERİNİN FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN SINIFLARINDA HAZIRLADIKLARI ÇALIŞMA)

100. YIL